Home


BiografieAgendaMuziekFoto'sDownloadsLinksContact

4 aug 2010 Er zijn nieuwe opnames toegevoegd in de rubriek muziek. Luister daar naar muziek van Nicolaus Bruhns en Christian Erbach.

12 juni 2010 Er zijn foto's toegevoegd van de Bonifaciuskerk te Medemblik.

17 mei 2010 Er zijn foto's en wallpapers toegevoegd van de Hooglandse Kerk te Leiden.

1 mei 2010 Er zijn foto's toegevoegd van de orgels in de St. Laurenskerk te Alkmaar. Tevens is er een opname toegevoegd van het grote orgel in deze kerk.

26 febr 2010 Er zijn foto's toegevoegd van de Hervormde Kerk te 's-Graveland en de Meentkerk te Huizen. Kijk voor concerten in deze kerken in de agenda. Bij de foto's staan nu ook de disposities van de betreffende orgels vermeld.

26 nov 2009
Er is een nieuwe rubriek toegevoegd, nl. "downloads". U kunt daar o.a. een afbeelding downloaden om te gebruiken als achtergrond voor het bureaublad van uw computer.

29 aug 2009
In de rubriek "muziek" is een nieuwe opname te vinden. Het betreft de Elevazione in re minore van Padre Davide da Bergamo (Felice Moretti). De muziek van Padre Davide is geschreven in een opera-concertante stijl. In ItaliŽ was het ten tijde van de componist echter gebruikelijk, dat een organist deze muziek tijdens de mis ten gehore bracht.

8 aug 2009
Er zijn foto's toegevoegd van de Martinikerk te Doesburg en de parochiekerk van Nederhorst den Berg.

31 juli 2009
Er is een uitgebreide beschrijving van de historie van het orgel in de Willibrordkerk van Nederhorst den Berg toegevoegd.

9 juli 2009
Er zijn enkele links toegevoegd. Met name de link naar de Concertzender wil ik onder uw aandacht brengen. Via de link op mijn website komt u direct in een mooi programma. Via de zoekfunctie van de Concertzender kunt u in talloze radioarchieven terecht komen en uitzendingen beluisteren. Als ik u nog een tip mag geven; zoek eens naar Concerto Palatino, Le Concert Brisť en La Fenice.

1 juli 2009
Er zijn nieuwe foto's geplaatst van de Willibrordkerk in Nederhorst den Berg.

23 juni 2009
Sinds vandaag is mijn website online.pagina   1   2